Kundsupport: 08 - 669 08 50

Fastighetsförvaltning

Vår effektivitet Er kundfördel

Vår långa erfarenhet och samtrimmade organisation gör att vi kan reducera Era fastighetskostnader utan att ge avkall på kvaliteten i fastighetsservicen.

Alla våra fastighetsskötare är utbildade i och arbetar efter vårt effektiva kvalitetssystem, som innehåller ett program för såväl direkta serviceåtgärder som förebyggande åtgärder. Det sistnämnda syftar till att minimera risken för att fel uppstår i t.ex. fastighetens allmänna utrymmen. Om ett fel ändå skulle uppstå, åtgärdas det innan hyresgästerna märker av det.

Utifrån kundens önskemål och behov kan Renab skräddarsy en lösning som passar varje enskilt objekt oavsett storlek och geografiskt läge. Det kan vara allt ifrån praktiska göromål så som felanmälan, trappstädning, snöröjning, sophantering, tomt och trädgård, värme- och energikontroll. Den kan även innefatta ronderingar och att vi sköter löpande underhåll, som byten av blandare och packningar, rensning av avlopp och radiatorer, låsbyten, skötsel av tidur, service av tvättstugor, vitvaror och mycket annat. Om behov finns, så kan vi dessutom utföra byggarbeten såsom badrumsrenovering, övriga byggreparationer, elarbeten och måleri.

dsc_6886

Anlitar Ni Renab, så kan Ni lita på att Er fastighet sköts och underhålls på ett professionellt och högkvalitativt sätt. Utifrån Era specifika önskemål och behov lägger vi upp ett skötsel- och tillsynsprogram, som passar just Er fastighets förutsättningar.

Kontaktinformation

Tel: 08 - 669 08 50
information@renab.com

Besöksadress/Säte

Johanneslundsvägen 12
194 61 Upplands Väsby

Kreditbetyg

Kvalitetsansvar

iso