Kundsupport: 08 - 669 08 50

Flygplatsservice

Specialrengöring flight deck
Grov rengöring av flight deck kan göras i samråd med tekniska avdelningen hos gällande bolag efter de direktiv och behov som krävs. Då rengörs instrument med antistatiskt rengöringsmedel och med speciella dammsugmunstycken så att man kommer åt de områden som man inte gör med vanliga verktyg.

Sökning (Security check)
Renab kan utföra Sökning utav flygplan enligt de direktiv som ställs från t ex Home Land Security i USA.

"Ång deep clean"
Har ett flygplan behov av en grovrengöring är Ång Deep Clean att rekommendera. Då rengörs samtliga ytor som ej är gjorda av tyg med ångmaskin för att få planet så rent som möjligt bakteriellt sett. En stor fördel med rengöringen av denna karaktär är att man inte använder kemikalier utan endast vatten vilket är bra för miljön och passagerare med allergi.

Rengöringen av vingframkant och nos
Vill ett bolag minska sina bränslekostnader och därigenom även utsläpp som påverkar miljö är rengöring av vingframkant och nos att föreslå. När dessa områden är helt rena minskar kostnaderna på ett märkbart sätt.

Tvätteri verksamhet
På Arlanda har Renab ett eget tvätteri på Airside där vi 24 timmar per dygn / 7 dagar i veckan tvättar, torkar, manglar, viker och plastar in olika typer av linnen, kuddöverdrag, filtar och vissa typer av arbetskläder.

Jetbridge (Gate)
I samband med städning av flygplanet kan Renab, ur säkerhetssynpunkt, köra bort gate från planet vilket då medföljer att obehöriga ej har tillträde att komma ombord om planet står en längre tid vid gate.

Bagagehantering
Renab erbjuder bagagehantering för befintliga kunder inom "handling" på flygplatser. Kollektivavtal finns tecknat med Transportanställdas Förbund.

För information om städning av flygplan, se sidan om Flygplansstädning.

dsc_7035

Kontaktinformation

Tel: 08 - 669 08 50
information@renab.com

Besöksadress/Säte

Johanneslundsvägen 12
194 61 Upplands Väsby

Kreditbetyg

Kvalitetsansvar

iso